Ziekte, preventie, gezondheidsverbetering, minder kwetsbaar, betere flow of vitaliteit, alles past binnen het domein van Leefstijl. 

Het begint met een leefstijl- en voedingsanalyse inclusief lichaamsmeting, waarmee we een nulmeting maken van je huidige leefstijl en diens gezondheid. Hierop maak ik een analyse en advies waarmee je gelijk de eerste stappen kan zetten voor directe resultaten van verbetering van je gezondheid. Afhankelijk van jouw hulpvraag, plannen we nog follow-ups in waarin ik je blijf adviseren en monitoren middels lichaamsmetingen.

Integrale leefstijlcoaching staat voor mij onlosmakelijk verbonden met jouw hulpvraag, wat ontstaat doordat ik tijdens het traject ten alle tijden aandacht heb voor het balansmodel.

Door de samenhang hierin te zien, kunnen antwoorden gevonden worden binnen jezelf. Je gezondheid te zien vanuit het holistische oogpunt.

Als coach daag ik je uit, en help ik je, om Integraal jezelf te “behandelen”. Jij hebt immers het stuur in handen en bepaalt jouw koers, jouw gewenste leefstijl en gezondheid. Jouw geluk.

Naast individuele leefstijlcoaching, bied ik vanuit de basisverzekering ook het leefstijlprogramma CooL aan wat in groepsverband is. Meer info vind je hier.